Med nye opskrifter og nye kager i forhold til 2019

alder er kun anbefalet.

i uge 31 og 32 står det på bagning, kager og søde sager hele ugen.

kurset er fra kl. 9.00 til kl. 15.00 og mandag til fredag.

vi kommer rundt om en hel masse, både at bage fra bunden, men også pynte, arbejde med tyller, modellerer, sukkerblomster, arbejder med isomalt, chokolade og en helt masse mere.

vi sammenligner også eks. forskellig cacao i en bund, og hvilken forskel det giver på resultaterne.

Hver eneste dag er der nogle færdige ting, som kan tages med hjem.

vi serverer saftevand/vand og har lidt rugbrød og pålæg til frokost undervejs.

Husk forklæde

pris er inkl. alle materialer.

Vi holder gerne andre arrangementer efter aftale, f.eks. børnefødselsdage, polterabend, firma-arrangementer. Her kan vi pynte cup cakes, sjove kager, cookies og hvad der ønskes, hos os eller ude i landet.

Ring på 20 98 85 11 eller skriv til butik@special-koebmanden.dk og få et tilbud til dit arrangement.

Diverse info: Vi tilbyder kurser til både voksne og børn. Vores voksenkurser gælder fra 16 år og vores børnekurser starter ved 4 år. Husk at medbringe forklæde - vi har bagt kagerne.

Bemærk at foto til hvert kursus kun er en idé om, hvad kurset indeholder og at det ikke nødvendigvis er præcis samme kage der laves på kurset.

På alle kurser arbejder vi med produkter fra Wilton i USA.

Betaling sker ved bestilling af kursus. Hvis der afbestilles mere end 14 dage før kursus, tilbagebetales 90% af beløbet. Ellers betales der intet tilbage. Afbestilling kan ske pr. telefon, i butikken eller mail med bank info til tilbagebetaling.

Kurser kan maksimalt have 12 deltagere. Ca. 24 ved forældre/barn. Såfremt der er under 6 tilmeldte til et kursus, vil det blive aflyst og det fulde beløb tilbagebetales naturligvis. Dette vil ske med 14 dages varsel pr. telefon eller mail.

Særlige arrangementer som børnefødselsdage, polterabend og firma-arrangementer er bindende aftaler, som kan aflyses, men intet refunderes. Dette gælder ligeledes særarrangementer, som ikke afholdes på vore egne lokationer.

Vores undervisere har flere års erfaring med kager og elsker kager og dekoration.

SpecialKøbmanden har nordens største udvalg af ting til kager til en hver lejlighed.

Der er masser af gratis p-pladser ved døren.