Vanilje flødeis 120 ml. - på frost - kan ikke sendes

25,00

Den fyldige og enkle smag af ægte vanilje i kombination med den lækre, cremede fløde gør Ryå Energitæt vanilje flødeis til den perfekte, milde smagsoplevelse. Isen har et højt indhold af protein. Isen kan spises, hvis du har tabt dig eller har brug for fedt- og proteinholdig kost og næring. Prøv fx at tilsætte isen til øllebrød eller frugtgrød, eller nyd den som den er, som en dessert eller mellemmåltid. Den energitætte is er udviklet til ernæringsmæssig håndtering af sygdomsrelateret underernæring og skal anvendes under lægeligt tilsyn.

Isen henvender sig specielt til småtspisende borgere, hvis næringsbehov af forskellige årsager ikke dækkes tilstrækkeligt af almindelig kost.

 

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter