Bestsellers
Model: Bake1

101 inspirerende opskrifter på dansk.

kager og desserter til hele året.

 

24,95
39,95
You save: 15,00
Model: cupc1

116 sider på dansk med opskrifter og dekoration. ialt 101 forskellige opskrifter

24,95
39,95
You save: 15,00
Model: lækker12

I denne udgave af Lækkerier handler det om æg, og vi harnøje udvalgt de opskrifter, som vi synes bedst viser æggets magiske evner.

Tænk bare på det magiske hvide skum i flødeboller. Vi har besøgt Summerbird, der lavede den oprindelige luksusflødebolle og dermed disruptede hele flødebollemarkedet. Og tænk på den lækre, cremede æggeblommesmagende crème anglaise, som er grundstenen inden for cremer, is, buddinger og saucer. Jeg nørder crème anglaise med Marie Holm, som er akkurat lige så begejstret for den lækre sauce som os.

Og tænk på luksusbrødet over dem alle: briochen, som består af så mange æg, at det næsten er en kage. Du får alle vores tips og selvfølgelig min allerbedste opskrift på brioche og vi laver arme riddere og kaffebrød i luksusklassen af briocheresterne.

Nørden skriver om æg, vi besøger Hegnsholt og lærer alt om æg og Lise Lotz har fundet en masse anekdoter om æg frem til os.

69,95
Model: Lækker14

I denne udgave af Lækkerier handler det om Nødder.

En af de mest berømte nøddekager i kongeriget er uden tvivl valnøddelagkagen fra Svinkløv Badehotel. Vi har været en tur i Nordjylland og er begejstrede over at kunne dele opskriften på valnøddelagkagen 2.0

Vi skal også alle sammen huske at glæde os over at den gakkede nøddeafgift bliver endeligt afskaffet 1. januar 2020. Det bliver dejligt, for så får vi råd til at købe nødder af endnu bedre kvalitet. For der er forskel på både kvalitet og sort af nødder og det kan I læse meget mere om i “Nørden”

Derudover skal vi også bage fragilité, læse om Maja Vases yndlingsopskrifter med hasselnødder, dåne over peanutbutter-lækkerier fra Christel Pixis hånd, smage Karoline Triers marcipanmælk, forelske os i Anne Hjernøes krydrede mazarinkage og alt muligt andet godt fra nøddeskuffen.

69,95
Model: lækker15

I denne udgave af Lækkerier har vi gjort hvad vi kunne for, at fremtrylle de mest spændende og bedårende mini-lækkerier vi overhovedet kunne forestille os.

Vi nørder bl.a. Gâteau Marcel med Michel Michaud, laver dessert-yatzy (forsiden), bager småkager, Karoline Trier laver funky kransekager og Casper Sundin laver nytårsdesserter med (færdigkøbt) is.

Og sidst men ikke mindst bringer vi vores mest grundige guide nogensinde om chokoladetemperering.

79,95
69,00