Secondo Me beer, Stout type 8%, 0,33 l.

39,95

Vores 6 varianter af øl kommer fra et lille mikro bryggeri i Spoleto, fra regionen Umbrien. Et lille familiefortagende med far, søn og datter. Mørk og rig på skum. Secondo Me blev skabt efter ide fra bryggeren og ønsket om at skabe en særlig øl med intens smag. Øllen har smag af chokolade, kaffe og lakrids, der udgør de særlige kendetegn ved denne Stout, og som kommer fra det omhyggeligt ristede malt.
Serveringsforslag: Perfekt med chokolade, og især mørk chokolade eller cremet desserter og søde sager i al almindelighed. Alternativt så prøv den med nogle kraftige oste.

Serveres ved 12-14 grader.

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter