Magnifica Tradicional Ipe Cachaca 70 CL 40 %

249,00

Magnìfica de Faria Tradicional Ipê er en cachaça fra Rio de Janeiro. Altså staten, ikke byen. Den er lavet på frisk sukkerrørssaft, som vildgæres og destilleres på pot stills. Navnet Ipê refererer til en særlig, brasiliansk træsort, som ofte bruges til lagring af cachaça. I dette tilfælde har spiritussen tilbragt minimum 1 år i store vats af ipê-træ.

Farve: Klar, men med det fjerneste gyldne skær.
Duft: Virkelig aromatisk. Sort peber, sukkerrørssaft og et touch af trøffel.
Smagsnoter: Spicy og sødmefuld i starten, med noter af græs og grøn banan. Ikke superkompleks, men balanceret smag i en flot integreret alkohol. Tørrer let ud i eftersmagen.

Serveringsforslag: Kan nydes rent eller i cocktails.

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter