White chocolate cream fix 100 g.

39,95

er velegnet til fyld i din ynglingskage.

der er til ca. 2 lag i en 20 cm. rund kage (3 lagkagebunde og 2 lag fyld)

er også god til topping på cupcakes, eller til fyld og pynt på tal kager.

kan sprøjtes ud med tyller og holder facon.

i kager sætter fyldet sig hurtigt.

100 g. fromage pulver

2 dl. mælk

0,5 dl. fløde.

Ingredienserne blandes og røres sammen indtil de er rørt sammen og herefter piskes 5 min. med håndmixer og er så klar

Model: DRE-10104

Ingredienser: Sukker, 20% hvid chokolade ( sukker, cacaosmør, sødmælkspulver, emulgator: E342), vegetabilsk fedt, skummetmælkspulver, okse gelatine, fortykningsmiddel: modificeret stivelse, carrageen, xanthan, glukosesirup, mælkeprotein, surhedsregulerende middel (citronsyre E330), stivelse, aroma.