Nemox Gelatissimo ismaskine hvid - 1,7 liter

3.199,95

Lav din egen is med Nemox Gelatissimo ismaskinen. Du har mulighed for at lave helt op til ca. 1,5 liter is (produktionskapaciteten er som regel 200-300 ml mindre end skålens kapacitet). Ismaskinen har indbygget kompressor og en motor på 165 watt, så ingredienserne skal blot puttes i ismaskinen og 25-35 minutter senere er isen klar. Ismaskinen har desuden en aftagelig skål, som du kan sætte i fryseren, når isen er færdig. Det gør også den efterfølgende rengøring utrolig let. Er den aftagelige skål fyldt, er det også muligt at lave is direkte i ismaskinens inderskål. Gå på opdagelse og lav forskellige slags is nemt og effektivt med en Nemox Gelatissimo ismaskine.

Nemox er italiensk og ligger i det nordlige Italien i nærheden af Milano. På fabrikken produceres verdens førende ismaskiner. 

Nemox stræber efter at kombinere teknologisk innovation og topkvalitet - de vil udvikle morgendagens produkter i dag. Ismaskiner fra Nemox er karakteriseret ved smukt design, teknologi i høj kvalitet og funktionalitet.

Model: TJ-36600250