Topsælgere
Model/varenr.: co-576856-200

vejet op fra 2,5 kg. poser, sælges i løsvægt i butikken.

Ruby chokolade fra Callebaut, er en lyserød chokolade naturligt fra cacaobønnen.

er som en hvid chokolade med mere frugtig smag.

velegnet til Desserter, cremer, mousse, ganache m.m

 

39,95
Model/varenr.: CO-11348-200

vejet op fra 2,5 kg. poser, sælges i løsvægt i butikken.

Callebaut Gold er en Karamelliseret hvid chokolade.

velegnet til Kager, desserter, chokoladearbejde m.m.

49,95
Model/varenr.: 200-WNV-T70

vejet op fra 2,5 kg. poser, sælges i løsvægt i butikken

rigtig god overtrækschokolade og god til at bruge i muffins og andre kager. Ægte belgisk overtrækschokolade fra en af verdens bedste chokoladeproducenter.

39,95
Model/varenr.: SPK-13612

fra Callebaut.

velegnet til pynt på kager, konfekt og desserter.

ligner små perler af kaviar: kun på 3 til 4 mm i diameter!

35,00
Model/varenr.: VA-12374

Valrhona Guanaja Mørk chokolade er ikke bare mørk chokolade. Det første indtryk, der møder dig, når du tager en bid af Guanaja, er bitterhed. Straks derefter møder du en palette af varme og blomster. En smag, der bliver på tungen i lang tid, efter du har tygget af munden.

Guanaja har sin helt specielle smag fra en nøje udvalgt blanding af kakao. Den truede criollo-bønne møder den mere udbredte forastero-bønne. Valrhona finder og leger med disse smage i deres plantage Loma Sotavento i Den Dominikanske Republik. Her eksperimenterer de med at kultivere de fineste smage. Samtidig lægger de et stort arbejde i at udvikle nye, bæredygtige måder at dyrke kakao på. Så vi også kan nyde den fine smag af criollo i fremtiden.

89,95
Model/varenr.: VA-15390-200

Hvid chokolade fra Valrhona med intens og frisk smag af passionsfrugt.

vejet op fra 3 kg. poser, sælges i løsvægt i butikken.

89,95
Model/varenr.: VA-12373

Valrhona Ivoire med vaniljenoter, er en let sukkersød hvid chokolade. Den er perfekt som konsistensbærer i desserter. Valrhona Ivoire er velafbalanceret mellem mælk og sukker med delikat smag og en fin tekstur. Chokoladen har et kakaoindhold på 35%. 

89,95
Model/varenr.: VA-12376

Valrhona Dulcey har en mild smag af karamel og med en blond farve, hverken hvid eller brun. Er lækker og cremet i konsistensen og en fin, men alligevel intens eftersmag med noter af smørbagte kiks og en snert af salt. En chokolade som ingen andre, der smager af mere! Brug den til flødeboller, konfekt, cookies og andet bagværk samt i is og desserter.

89,95
Model/varenr.: 200-823NV-553

vejet op fra 2,5 kg. poser, sælges i løsvægt i butikken.

rigtig god overtrækschokolade og god til at bruge i muffins og andre kager. Ægte belgisk overtrækschokolade fra en af verdens bedste chokoladeproducenter.

39,95
Model/varenr.: VA-4655-250

sælges i løs vægt.

Mørk chokolade fortrinsvis på Criollo kakaobønner fra Madagascar, hvor klimaet og jordbunden giver frugtig, syrlig chokolade med subtile noter af røde bær.

89,95
Model/varenr.: VA-19998

vejet op fra 3 kg. poser, sælges i løsvægt i butikken.

Hvid Valrhona chokolade med smag af Yuzu, en Japansk citrus frugt

 

69,95
Model/varenr.: 200-2815NV-T70

vejet op fra 2,5 kg. poser, sælges i løsvægt i butikken.

rigtig god overtrækschokolade i knapper og god til at bruge i muffins og andre kager. Ægte belgisk overtrækschokolade fra en af verdens bedste chokoladeproducenter.

39,95
Model/varenr.: VA-13536

Orelys er en hvid chokolade fra Valrhona lavet med Muscovado sukker der giver den en cremet farve.

har noter af lakrids, og giver nye mulighed til konfekt, chokolade desserter, is osv.

89,95
Model/varenr.: CO-576856

Ruby chokolade fra Callebaut, er en lyserød chokolade naturligt fra cacaobønnen.

er som en hvid chokolade med mere frugtig smag.

velegnet til Desserter, cremer, mousse, ganache m.m.

369,95
Model/varenr.: VA-11603

en mælke chokolade fra Valrhona med masser af smag af hassenød. giver chokolade konfekt og desserter en extra smagsnuance

opvejet i løs vægt.

89,95