Topsælgere
Model/varenr.: co-576856-200

vejet op fra 2,5 kg. poser, sælges i løsvægt i butikken.

Ruby chokolade fra Callebaut, er en lyserød chokolade naturligt fra cacaobønnen.

er som en hvid chokolade med mere frugtig smag.

velegnet til Desserter, cremer, mousse, ganache m.m

 

39,95
Model/varenr.: CO-11348-200

vejet op fra 2,5 kg. poser, sælges i løsvægt i butikken.

Callebaut Gold er en Karamelliseret hvid chokolade.

velegnet til Kager, desserter, chokoladearbejde m.m.

49,95
Model/varenr.: SPK-13612

fra Callebaut.

velegnet til pynt på kager, konfekt og desserter.

ligner små perler af kaviar: kun på 3 til 4 mm i diameter!

35,00
Model/varenr.: 200-WNV-T70

vejet op fra 2,5 kg. poser, sælges i løsvægt i butikken

rigtig god overtrækschokolade og god til at bruge i muffins og andre kager. Ægte belgisk overtrækschokolade fra en af verdens bedste chokoladeproducenter.

39,95
Model/varenr.: 200-2815NV-T70

vejet op fra 2,5 kg. poser, sælges i løsvægt i butikken.

rigtig god overtrækschokolade i knapper og god til at bruge i muffins og andre kager. Ægte belgisk overtrækschokolade fra en af verdens bedste chokoladeproducenter.

39,95
Model/varenr.: VA-12374

Valrhona Guanaja Mørk chokolade er ikke bare mørk chokolade. Det første indtryk, der møder dig, når du tager en bid af Guanaja, er bitterhed. Straks derefter møder du en palette af varme og blomster. En smag, der bliver på tungen i lang tid, efter du har tygget af munden.

Guanaja har sin helt specielle smag fra en nøje udvalgt blanding af kakao. Den truede criollo-bønne møder den mere udbredte forastero-bønne. Valrhona finder og leger med disse smage i deres plantage Loma Sotavento i Den Dominikanske Republik. Her eksperimenterer de med at kultivere de fineste smage. Samtidig lægger de et stort arbejde i at udvikle nye, bæredygtige måder at dyrke kakao på. Så vi også kan nyde den fine smag af criollo i fremtiden.

89,95
Model/varenr.: VA-12372

Jivara Mælkechokolade (mindst 40% kakaotørstof, rent kakaosmør).

Kakaobønnerne til denne chokolade er hentet i Equador. Sammen med frisk mælk giver den chokoladen en mild og rig smag. Tonen af malt leder tankerne hen på vanilje og caramel, hvilket gør chokoladen fantastisk til ganache og i andre søde sammenhænge.

89,95
Model/varenr.: VA-12376

Valrhona Dulcey har en mild smag af karamel og med en blond farve, hverken hvid eller brun. Er lækker og cremet i konsistensen og en fin, men alligevel intens eftersmag med noter af smørbagte kiks og en snert af salt. En chokolade som ingen andre, der smager af mere! Brug den til flødeboller, konfekt, cookies og andet bagværk samt i is og desserter.

89,95
Model/varenr.: VA-12373

Valrhona Ivoire med vaniljenoter, er en let sukkersød hvid chokolade. Den er perfekt som konsistensbærer i desserter. Valrhona Ivoire er velafbalanceret mellem mælk og sukker med delikat smag og en fin tekstur. Chokoladen har et kakaoindhold på 35%. 

89,95
Model/varenr.: VA-12371
Intense and Chocolatey
61% Cocoa

The 1 kg block, an iconic product used by pastry and chocolate artisans.

Dark chocolate (61% cocoa minimum, pure cocoa butter)

249,00
329,00
Du sparer: 80,00
Model/varenr.: VA-9997

Kakaointensitet og mælket. Bahibé har et højt kakaoindhold som går perfekt hånd i hånd med mælkechokoladen. Med en frugtig syrlighed og en skøn afrundet balance.

Bahibé er den mest chokoladerige mælkechokolade.
Det solrige klima og regulære regnfald i Santo Domingo er med til at skabe den frugtbare jord som historisk har næret skov og land. Det har gjort stedet til det idéelle landbrugsområde for kakaodyrkning. I snart et århundrede har Valrhona været med til at dyrke relationerne og samarbejdet med de Dominikanske farmere for at fremelske den distinkte kakao og udvide sin palette af fremragende chokolader. Valrhona bruger sin ekspertise og hands-on principper med sine lokale partnere, og sammen udvælger de øens fineste kakaobønner. De samarbejder omkring fermentering og tørring for at kunne producere kakao af høj kvalitet. 

89,95
Model/varenr.: 200-823NV-553

vejet op fra 2,5 kg. poser, sælges i løsvægt i butikken.

rigtig god overtrækschokolade og god til at bruge i muffins og andre kager. Ægte belgisk overtrækschokolade fra en af verdens bedste chokoladeproducenter.

39,95
Model/varenr.: VA-4655-250

sælges i løs vægt.

Mørk chokolade fortrinsvis på Criollo kakaobønner fra Madagascar, hvor klimaet og jordbunden giver frugtig, syrlig chokolade med subtile noter af røde bær.

89,95
Model/varenr.: VA-12787

Valrhona Dulcey har en mild smag af karamel og med en blond farve, hverken hvid eller brun. Er lækker og cremet i konsistensen og en fin, men alligevel intens eftersmag med noter af smørbagte kiks og en snert af salt. En chokolade som ingen andre, der smager af mere! Brug den til flødeboller, konfekt, cookies og andet bagværk samt i is og desserter.

329,00
Model/varenr.: VA-15390-200

Hvid chokolade fra Valrhona med intens og frisk smag af passionsfrugt.

vejet op fra 3 kg. poser, sælges i løsvægt i butikken.

89,95