Texturas Gellan 40 g-

99,95

Fremstilles af bakterien Sphingomonas elodea. Gellan laver en fast gelé, som kan skæres selv ved 90 grader.

Fint pulver. Mister sin effekt ved kontakt med saltopløsninger.

Model/varenr.: CO-10508-40

Fremstilles af bakterien Sphingomonas elodea. Gellan laver en fast gelé, som kan skæres selv ved 90 grader.

Fint pulver. Mister sin effekt ved kontakt med saltopløsninger.

Opløses i vandigt medium 5-10 g/l ved rumtemperatur. Blandingen varmes op til en temperatur på 90 ºC, under konstant omrøring. Den hviler til dannelse af gelé.
Begrænset brug i fødevarer: Maksimal dosis i visse fødevarer: 10 g/kg.

Ingredienser: Geleringsmiddel: Gellangummi E418.

 

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi 332/168 KJ/Kcal
Fedt 0 g
Heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 0 g
Heraf sukkerarter 0 g
Protein 1 g
Salt 1,2 g