Texturas Agar 500 g.

595,00

500g. Agar udvindes af rødalger eller tang og bruges som geleringsmiddel. Kan anvendes istedet for husblads hvor man ikke ønsker animalsk produceret fortykningsmiddel. Avendes også til gel spaghetti. Kan bevare formen op til 80 grader

Model/varenr.: CO-10510

500g. Agar udvindes af rødalger eller tang og bruges som geleringsmiddel. Kan anvendes istedet for husblads hvor man ikke ønsker animalsk produceret fortykningsmiddel. Avendes også til gel spaghetti. Kan bevare formen op til 80 grader.

Ingredienser:
Geleringsmiddel: Agar (E-406).

Fremgangsmåde:
Opløses i vandigt medium 2-10 g/l ved rumtemperatur og bringes i kog. Tåler op til 70 °C efter gelering.
I syrlige medier mister produktet devist sin geleringsevne.
Begrænset brug i fødevarer: Maksimal dosis i visse fødevarer: 10 g/kg.

 

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi 668/172 KJ/Kcal
Fedt <0,1 g
Heraf mættede fedtsyrer <0,01 g
Kulhydrat <0,4 g
Heraf sukkerarter <0,4 g
Protein <0,1 g
Salt 0 g