Æggehvidepulver 25 g.

29,95

velegnet til flødebolleskum

opskrift:

Piskes ved højeste gear:

25 g. Æggehvidepulver

17 g. stødt melis

142 g. vand ( 30 - 35 grader.)

 

koges til 117 grader:

84 gram  vand

250 gram stødt melis

125 gram glukose

 

Den kogte sirup hældes langsomt i ved 1. gear., derefter piskes færdigt ved højeste gear.

Ingredienser:

Tørret æggehvider, Stabilisator: E1505, Tekniske hjælpestoffer:, ( surhedsregulerendemiddel: E270, gærekstrakt, lipase )

Eventuelle allergener markeret med fed skrift.

Model/varenr.: SPK-1663

velegnet til flødebolleskum

opskrift:

Piskes ved højeste gear:

25 g. Æggehvidepulver

17 g. stødt melis

142 g. vand ( 30 - 35 grader.)

 

koges til 117 grader:

84 gram  vand

250 gram stødt melis

125 gram glukose

 

Den kogte sirup hældes langsomt i ved 1. gear., derefter piskes færdigt ved højeste gear.

Ingredienser:

Tørret æggehvider, Stabilisator: E1505, Tekniske hjælpestoffer:, ( surhedsregulerendemiddel: E270, gærekstrakt, lipase )

Eventuelle allergener markeret med fed skrift.

 

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi 1574/376 KJ/Kcal
Fedt <0,1 g
Heraf mættede fedtsyrer <0,1 g
Kulhydrat 4,5 g
Heraf sukkerarter 4,5 g
Protein 82 g
Salt 3,1 g